top of page

Första året på HDK har gått!


Jag har redan gått ett helt år på HDK-Valand! Tiden har gått så fort och jag har lärt mig massor. Under året har jag blivit väldigt intresserad av mönster, och i mitt senaste projekt jobbade jag med de mönster som syns på bilderna.

Stockros, ek och smällglim! Jag gjorde varje mönster i några olika färgställningar.

Nu väntar sommarlov från skolan, vilket innebär att jag kommer åka till Dalarna för att spendera sommaren där. Vill du boka en fotografering går det alltså att göra under sommaren! Jag har tid för både familjefotograferingar och några helger kvar om du vill boka bröllopsfoto.Ser fram emot att spendera sommaren i Dalarna! Hoppas att vi ses!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page