June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

preview från fotograferingen med Josefin (@wild_floral_stories)

April 14, 2020

För någon vecka sedan fotograferade jag lite annorlunda gravidbilder med Josefin som driver instagramkontot @wild_floral_stories. Vi var på en magisk plats ute i Faluskogarna och tog massor av fina bilder. Josefin är utbildad blomsterdekoratör och gör fantastiska kreationer med blommor.

Klättrade bland annat på stenar mitt ute i en bäck.

Jag tog väldigt mycket bilder och håller nu på med urvalet och redigeringen, men jag ville kika in här och visa några som jag gillar lite extra.

Blomsterkronan! Helt helt magisk. 

Visst ser Josefin ut som en skogsprinsessa här? Det var roligt att få göra något annorlunda och nytt, och jag tycker vi lyckades fånga någon sorts sagokänsla i bilderna. Nu ska jag jobba på med dem så att jag snart kan visa fler!

 

Hoppas ni gillar dem! 

/Nora

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss