June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

March 17, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

yogafotografering

March 11, 2020

För någon vecka sedan fotograferade jag Sandra som driver företaget Drömyoga. Hon har yogaklasser i Borlänge och Leksand, och vi fotograferade i den mysiga lokalen i Hantverksbyn. Här är några av bilderna vi tog.

 

Det är roligt att få jobba med företag och få ta lite andra bilder än jag vanligtvis tar. Och speciellt att få jobba tillsammans med andra småföretagare och känna att vi stöttar varandra. Bilderna kommer Sandra använda i sin marknadsföring och i informationen kring sina kurser.

 

 

 Det var en fantastisk solig vårdag. Älskar solkatterna på det fina trägolvet.

 

Har du ett företag och vill ta bilder till hemsidan eller instagram är det bara att höra av dig!

/Nora 

 

Share on Facebook
Share on Twitter