top of page

yogafotografering


För någon vecka sedan fotograferade jag Sandra som driver företaget Drömyoga. Hon har yogaklasser i Borlänge och Leksand, och vi fotograferade i den mysiga lokalen i Hantverksbyn. Här är några av bilderna vi tog.

Det är roligt att få jobba med företag och få ta lite andra bilder än jag vanligtvis tar. Och speciellt att få jobba tillsammans med andra småföretagare och känna att vi stöttar varandra. Bilderna kommer Sandra använda i sin marknadsföring och i informationen kring sina kurser.

Det var en fantastisk solig vårdag. Älskar solkatterna på det fina trägolvet.

Har du ett företag och vill ta bilder till hemsidan eller instagram är det bara att höra av dig!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page