top of page

Chokladjobb för Femina ute nu!


I onsdags hände en rolig grej! Bilder som jag tagit tillsammans med Ebba kom ut i Femina. Det känns så himla roligt och speciellt att få se sina bilder i tryck och vi är så glada för detta. Tidningen finns i butik nu om ni vill köpa.

Temat är mandel, kaffe och choklad och Ebba har tillagat helt magiska bakverk som är så värda att testa!

Jag tycker känslan och stylingen blev så fin i de här bilderna. Porslinet är saker vi hittat på loppis och de flesta bakgrunderna är jättegamla papper som blivit marmorerade, troligtvis för att användas till böcker, men vi har flera stora ark som blir magiska till denna sorts bilder.

Hoppas ni gillar bilderna och reportaget lika mycket som vi gör!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page