top of page

filmbilder


I slutet av januari filmade jag ett bröllop. Här är några stillbilder från filmen som en liten sneak peek. Jag var med en annan fotograf som heter Marika under dagen, hennes uppdrag var att fotografera och jag fick hänga på och filma!

Jag har länge velat testa bröllopsfilmning då fler och fler efterfrågar det. Jag tror dock inte det går att både fotografera och filma ett bröllop själv, utan att man i så fall skulle behöva vara två. Jag ska sätta mig med redigeringen av filmen och känna efter hur det känns med resultatet.

Hoppas att det blir bra, men tror att det kan krävas mer övning innan jag vågar ta på mig det som uppdrag!

Det var så kul att testa film och jag kommer såklart lägga upp den här när den är klar!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page