June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

filmbilder

February 5, 2020

I slutet av januari filmade jag ett bröllop. Här är några stillbilder från filmen som en liten sneak peek. Jag var med en annan fotograf som heter Marika under dagen, hennes uppdrag var att fotografera och jag fick hänga på och filma!

Jag har länge velat testa bröllopsfilmning då fler och fler efterfrågar det. Jag tror dock inte det går att både fotografera och filma ett bröllop själv, utan att man i så fall skulle behöva vara två. Jag ska sätta mig med redigeringen av filmen och känna efter hur det känns med resultatet.

Hoppas att det blir bra, men tror att det kan krävas mer övning innan jag vågar ta på mig det som uppdrag!

 

Det var så kul att testa film och jag kommer såklart lägga upp den här när den är klar!

/Nora

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi