top of page

vårt gröna


Jag och Ebba har kommit igång med vårt gemensamma projekt igen. Förut hette vi Hållbar mat och nu har vi i och med vår nystart bytt namn till Vårt Gröna.

Matfotografi är något av det roligaste jag vet. Jag har liksom alltid dragits till stilleben, att ordna saker fint och föreviga det. När jag pluggade foto i Jönköping var jag också väldigt intresserad av matfoto och hade min praktik hos två matfotografer, i Stockholm och Uppsala. Jag fick vara med under fotograferingar till flera kokböcker, tidningsreportage och reklam för nya matprodukter. Sen dess har jag velat hålla på med det själv och kommit en liten bit på vägen.

Jag och Ebba jobbade intensivt med hållbar mat från hösten 2018 till sommaren 2019. Sen tog vi en paus på grund av jobb och annat som kom emellan. Men den tiden vi la ner lärde mig så mycket mer om matfotografi! Jag tror att det är det bästa sättet att utvecklas inom något man vill bli bra på, att hitta sätt att göra det på så mycket som möjligt.

Vi hoppas kunna sälja fler reportage till tidningar i år och nå ut med vårt konto och vår hemsida. Där kommer vi fortsätta dela med oss av recept och inspirerande matfotografier.

Jag är så glad att ha en vän som är så fantastisk att samarbeta med och som är ett geni när det kommer till god mat!

Hoppas du vill följa med oss! På instagram heter vi @vartgrona och vår hemsida hittar du här https://www.vartgrona.com/

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page