top of page

min jul 2019


Nu är det ett nytt år och jag har lämnat julen, men tänkte ändå visa lite bilder från min jul! I år jobbade jag mycket nära inpå jul, både innan och efter, så julstämningen blev kort för mig! Julaftons morgon började med julfrukost hos mig och Jakob med min familj. Vi åt saffransscones.

Jag hade dukat med julduk, röda ljus, tygservetter och 100 år gamla glas.

Och dekorerat pepparkakor med allas namn!

Det var ett så mysigt sätt att starta dagen och firandet på. Resten av julafton blev väldigt intensiv för oss då vi var på två firanden.

Mina föräldrars julgran, de har alltid levande ljus. Vackert men läskigt!

Min och Jakobs gran!

Finaste julkulan i år, en gammal handmålad glaskula!

På juldagen var jag helt slut efter alla förberedelser och allt firande. Det kändes som att vi hade firat i flera veckor och att all trötthet kom på en dag. På annandagen började jag jobba igen och då försvann min julfeeling rätt snabbt. Men jag hade en superfin jul med Jakob och våra familjer så jag är så nöjd.

Känns dock ganska skönt nu, att kunna släppa både julen och nyår och fokusera på ett helt nytt år! Det är så många veckor av förberedelser inför jul och det känns härligt att kunna tänka på annat.

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv