top of page

God Jul!


Ville bara kika in och skriva att jag hoppas ni får en fin julhelg! Jag har pyntat granen, gjort julgodis och kommit i julstämning. Nu ska jag titta på Astrid Lindgrens värld och äta saffranskolor. Imorgon väntar firande med familjen.

Hoppas att din jul blir fri från stress och dålig stämning. Kom ihåg att det är okej att inte ha den perfekta julen och att det vi ser bilder på att andra gör ofta är förskönat. Det minskar pressen lite tycker jag! (Tänk dig t.ex. kaoset utanför dessa bilder som togs samtidigt som jag stressade iväg till jobbet, slängde trasiga strumpbyxor omkring mig och panikletade nycklar.)

Julkramar från mig!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page