June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

God Jul!

December 23, 2019

Ville bara kika in och skriva att jag hoppas ni får en fin julhelg! Jag har pyntat granen, gjort julgodis och kommit i julstämning. Nu ska jag titta på Astrid Lindgrens värld och äta saffranskolor. Imorgon väntar firande med familjen.

Hoppas att din jul blir fri från stress och dålig stämning. Kom ihåg att det är okej att inte ha den perfekta julen och att det vi ser bilder på att andra gör ofta är förskönat. Det minskar pressen lite tycker jag! (Tänk dig t.ex. kaoset utanför dessa bilder som togs samtidigt som jag stressade iväg till jobbet, slängde trasiga strumpbyxor omkring mig och panikletade nycklar.)

Julkramar från mig!

/Nora

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss