June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

aklejas höjdpunkter 2019

December 19, 2019

2019 går mot sitt slut. Vilket år va?! Nu när det är vinter träffar och fotar jag inte lika många familjer och par som under de somriga månaderna, men när jag ser tillbaka inser jag hur många nya, fina möten fotograferandet har givit mig i år. Så glad och tacksam för det. Jag tänkte visa några av mina favoritbilder från året och summera lite höjdpunkter. Först ut är bilden ovan på Ellen. Alltså tycker så mycket om bilderna från den fotograferingen. Ellen utstrålar sån styrka och urkraft tycker jag. 

Och sen kom Alma och jag fick fotografera igen! Så stort!

Den här familjefotograferingen i maj var också så härlig. Tycker att vårkänslan fångades fint i bilderna. Maj är en favoritmånad för mig!

De här två bilderna på min vän Lena och hennes son Jack tog jag när vi var på picknick i Källslätten en kväll i maj. Tycker så mycket om dem! Värmen dem emellan strålar genom bilderna. Och kvällssolen gör sitt!

 

Isabelle och Arvids bröllop! Jag blev så berörd av denna dag och deras kärlek. Inramningen i Leksand med mörka skogar och regnmoln blev så vackert.

 

Tänk att jag får vara med om sånt här!

Antonia och Filip som gifte sig här i närheten. Deras enkla, personliga och mysiga bröllop i trädgården var så roligt att få vara med på.

 

 

Frida och Nicklas! Ännu ett fint bröllop. 

Bilderna vid den här lilla tjärnen är några av mina absoluta favoriter från i år. Som i en Elsa Beskow-saga!