© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi

February 5, 2020

January 20, 2020

January 2, 2020

December 23, 2019

December 19, 2019

December 9, 2019

November 27, 2019

November 18, 2019

November 4, 2019

Please reload

Senaste inlägg

aklejas höjdpunkter 2019

December 19, 2019

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

aklejas höjdpunkter 2019

December 19, 2019

2019 går mot sitt slut. Vilket år va?! Nu när det är vinter träffar och fotar jag inte lika många familjer och par som under de somriga månaderna, men när jag ser tillbaka inser jag hur många nya, fina möten fotograferandet har givit mig i år. Så glad och tacksam för det. Jag tänkte visa några av mina favoritbilder från året och summera lite höjdpunkter. Först ut är bilden ovan på Ellen. Alltså tycker så mycket om bilderna från den fotograferingen. Ellen utstrålar sån styrka och urkraft tycker jag. 

Och sen kom Alma och jag fick fotografera igen! Så stort!

Den här familjefotograferingen i maj var också så härlig. Tycker att vårkänslan fångades fint i bilderna. Maj är en favoritmånad för mig!

De här två bilderna på min vän Lena och hennes son Jack tog jag när vi var på picknick i Källslätten en kväll i maj. Tycker så mycket om dem! Värmen dem emellan strålar genom bilderna. Och kvällssolen gör sitt!

 

Isabelle och Arvids bröllop! Jag blev så berörd av denna dag och deras kärlek. Inramningen i Leksand med mörka skogar och regnmoln blev så vackert.

 

Tänk att jag får vara med om sånt här!

Antonia och Filip som gifte sig här i närheten. Deras enkla, personliga och mysiga bröllop i trädgården var så roligt att få vara med på.

 

 

Frida och Nicklas! Ännu ett fint bröllop. 

Bilderna vid den här lilla tjärnen är några av mina absoluta favoriter från i år. Som i en Elsa Beskow-saga! 

 

Jag har ju fotat massa mat också. Mest för Hållbar Mat, mitt och Ebbas projekt. Jag har utvecklats så mycket inom matfoto i år i och med att jag gjort det mycket oftare. 

Emelie och Johans bröllop var mitt första i år och jag var så himla pirrig innan. Den dagen var såklart också en av de finaste i år.  

Pioner och eucalyptus <3

 

 

Alla bröllop jag fotade i somras klassar såklart in sig på den här listan! Ser ni detta liksom, Adams reaktion när han får se sin Mathilda i skogen innan vigseln? Denna dag var underbar! Så mycket sprudlande känslor.

Skogens vackra inramning. Älskar att fota i skogen! 

 

 

Alltså!!! Lyckan!!

 

En till favoritbild från Hållbar Mat.