June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

julförberedelser

November 18, 2019

I år började jag måla julkort tidigt! Jag har nämligen beställt från ett tryckeri för att kunna sälja på julmarknaden jag ska stå på den 8e december på Gammelgården i Borlänge. Det blir dessa julkort med apelsiner och lite olika prints jag kommer sälja. Och presentkort på fotograferingar såklart!

Jag tycker att det är svårt varje år att komma på motiv till just julkort. Jag brukar måla och skicka till mina vänner och min familj. Vet inte varför det känns svårt, men kanske för att det mesta känns så gjort när det kommer till julmotiv. I år gjorde jag en ny variant av förra årets kort, då jag också gjorde en apelsin med nejlikor i. 

Jag har målat i gouache som har varit mitt favoritmedium det här året. Älskar verkligen gouache! Förra året var jag besatt av akvarell, tills jag upptäckte gouache. Det är liksom likt akvarell men mer täckande. 

Hoppas ni gillar julkorten och vill köpa dem av mig! Om ni inte kan komma på julmarknaden går det alltid bra att beställa av mig via mail eller instagram! Återkommer med mer information när jag har fått hem dem från tryckeriet. Och mina nya prints jag beställt!

 

/Nora

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss