top of page

julförberedelser


I år började jag måla julkort tidigt! Jag har nämligen beställt från ett tryckeri för att kunna sälja på julmarknaden jag ska stå på den 8e december på Gammelgården i Borlänge. Det blir dessa julkort med apelsiner och lite olika prints jag kommer sälja. Och presentkort på fotograferingar såklart!

Jag tycker att det är svårt varje år att komma på motiv till just julkort. Jag brukar måla och skicka till mina vänner och min familj. Vet inte varför det känns svårt, men kanske för att det mesta känns så gjort när det kommer till julmotiv. I år gjorde jag en ny variant av förra årets kort, då jag också gjorde en apelsin med nejlikor i.

Jag har målat i gouache som har varit mitt favoritmedium det här året. Älskar verkligen gouache! Förra året var jag besatt av akvarell, tills jag upptäckte gouache. Det är liksom likt akvarell men mer täckande.

Hoppas ni gillar julkorten och vill köpa dem av mig! Om ni inte kan komma på julmarknaden går det alltid bra att beställa av mig via mail eller instagram! Återkommer med mer information när jag har fått hem dem från tryckeriet. Och mina nya prints jag beställt!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page