top of page

Frida, en blomkrans och Leksands natur

I veckan åkte jag till Leksand och fotograferade stylade bröllopsbilder på min fina vän Frida. Jag älskar de lite dovare färgerna i naturen nu och ville passa på att fånga det innan det blir vinter och snö. Ville också ha ett tillfälle att experimentera lite när det inte är ett riktigt bröllop. Här är en sneak peak på vad det blev för bilder.

Klänningen som jag hade hittat på loppis och tänkt använda funkade inte men som tur var hade Frida en annan vit klänning vi kunde använda. Tycker om den enkla och avskalade stilen som blev, och i kombination med blomkransen fick jag en sago/folktro-känsla.

Jag band ihop en bukett av köpta blommor och döda blommor från trädgården. Vissa blommor är så vackra som vissna!

Fler bilder från detta kommer framöver!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page