top of page

Julklappstips!


Nu är det oktober och en del har kanske redan börjat klura på julklappar. Här kommer två tips från mig! Tips nummer 1: Ge bort ett presentkort på porträttfotografering! En gåva som funkar att ge till vem som helst. En familj, ett par, dina föräldrar, en vän och så vidare.

Presentkorten jag säljer är på vanliga porträttfotograferingar, alltså 1 timmes fotografering och 20 digitala bilder ingår. Priset är detsamma som det kostar att boka en sådan fotografering, alltså 2000kr. Jag fotograferar porträtt inom Dalarna.

Jag målar alla presentkort för hand, så varje kort är unikt!

Julklappstips två är att boka en fotografering och ge bort bilder i julklapp. Då kan det börja bli dags redan nu. Leveranstiden från mig för digitala bilder är ca 1 vecka, men om du vill beställa förstoringar att ge bort är det bra att vara ute i tid. Många fotoleverantörer har hårt tryck inför jul! Bilder på barn och barnbarn brukar vara populära presenter till mor och farföräldrar.

Bilderna från en fotografering blir till livslånga minnen som kommer hänga på väggarna hemma hos de som får dem. En så fin present enligt mig!

Hör av dig till mig vid intresse!

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page