© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi

March 17, 2020

March 11, 2020

March 2, 2020

February 26, 2020

February 5, 2020

January 20, 2020

January 2, 2020

December 23, 2019

Please reload

Senaste inlägg

en februaridag i Tansen

February 26, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

Julklappstips!

October 15, 2019

Nu är det oktober och en del har kanske redan börjat klura på julklappar. Här kommer två tips från mig! Tips nummer 1: Ge bort ett presentkort på porträttfotografering! En gåva som funkar att ge till vem som helst. En familj, ett par, dina föräldrar, en vän och så vidare. 

Presentkorten jag säljer är på vanliga porträttfotograferingar, alltså 1 timmes fotografering och 20 digitala bilder ingår. Priset är detsamma som det kostar att boka en sådan fotografering, alltså 2000kr. Jag fotograferar porträtt inom Dalarna.

Jag målar alla presentkort för hand, så varje kort är unikt! 

Julklappstips två är att boka en fotografering och ge bort bilder i julklapp. Då kan det börja bli dags redan nu. Leveranstiden från mig för digitala bilder är ca 1 vecka, men om du vill beställa förstoringar att ge bort är det bra att vara ute i tid. Många fotoleverantörer har hårt tryck inför jul! Bilder på barn och barnbarn brukar vara populära presenter till mor och farföräldrar.

Bilderna från en fotografering blir till livslånga minnen som kommer hänga på väggarna hemma hos de som får dem. En så fin present enligt mig!

Hör av dig till mig vid intresse!

 

/Nora 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar