June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

fjärilar

August 30, 2019

Nu är det snart september och min bröllopshögsäsong har lagt sig. Har verkligen haft så himla kul i sommar när jag fått fotografera bröllop. Jag har lärt mig så mycket. Alla brudpar har varit så härliga och roliga, alla bröllop så otroligt vackra och unika. Nu när stressen och nervositeten lagt sig för denna säsong känner jag bara en sån tacksamhet över att få göra detta. Och desto gladare är jag att det kommer in bokningar till 2020. Det blir en bröllopssäsong till för mig! 

I veckan fotograferade jag dessa fjärilar i trädgården. Alltså det är hundratals fjärilar i trädgården just nu! Har aldrig sett så mycket fjärilar som i år. De är fina, men deras larver äter upp mina andra växter vilket inte är så kul.

 

 

Passade i alla fall på att gå ut och fotografera dem! 

Hoppas ni får en fin helg! Själv ska jag fota dop och filma musikvideo.

 

/Nora

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss