top of page

fjärilar


Nu är det snart september och min bröllopshögsäsong har lagt sig. Har verkligen haft så himla kul i sommar när jag fått fotografera bröllop. Jag har lärt mig så mycket. Alla brudpar har varit så härliga och roliga, alla bröllop så otroligt vackra och unika. Nu när stressen och nervositeten lagt sig för denna säsong känner jag bara en sån tacksamhet över att få göra detta. Och desto gladare är jag att det kommer in bokningar till 2020. Det blir en bröllopssäsong till för mig!

I veckan fotograferade jag dessa fjärilar i trädgården. Alltså det är hundratals fjärilar i trädgården just nu! Har aldrig sett så mycket fjärilar som i år. De är fina, men deras larver äter upp mina andra växter vilket inte är så kul.

Passade i alla fall på att gå ut och fotografera dem!

Hoppas ni får en fin helg! Själv ska jag fota dop och filma musikvideo.

/Nora

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page