June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

hjortron

July 30, 2019

Det är lite tyst här just nu. Naturen, sjöarna och solen har tagit min uppmärksamhet. Och all redigering av bröllop. Detta är ju min första högsäsong och det har känts väldigt lagom för mig att ha bröllop varannan helg. Jag får känna på hur mycket arbete det är med varje bröllop i rimlig takt. Det är så himla roligt om än otroligt mycket arbete! Har nu fotat fyra bröllop och har ett kvar i sommar innan det blir höstbröllop. 

Därav går all ledig tid till att göra t.ex. sånt på bilderna, klampa ut på en myr i sommarkvällsljuset och plocka så många hjortron jag kan bära. Att spendera mer tid vid en skärm känns inte särskilt lockande.

 Hoppas ni också har en fin sommar!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi