top of page

hjortron


Det är lite tyst här just nu. Naturen, sjöarna och solen har tagit min uppmärksamhet. Och all redigering av bröllop. Detta är ju min första högsäsong och det har känts väldigt lagom för mig att ha bröllop varannan helg. Jag får känna på hur mycket arbete det är med varje bröllop i rimlig takt. Det är så himla roligt om än otroligt mycket arbete! Har nu fotat fyra bröllop och har ett kvar i sommar innan det blir höstbröllop.

Därav går all ledig tid till att göra t.ex. sånt på bilderna, klampa ut på en myr i sommarkvällsljuset och plocka så många hjortron jag kan bära. Att spendera mer tid vid en skärm känns inte särskilt lockande.

Hoppas ni också har en fin sommar!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page