top of page

gårdsutställning


Förra veckan hade jag utställning i verkstaden! Jag har gått klart en ettårig utbildning i Bild och Konst och ville visa familj och vänner vad jag gjort under året, samt fira att jag är klar! Önskar dock att jag fått gå denna utbildning för alltid.

Lite såhär såg det ut!

Under året har jag fått testa många olika tekniker och uttryck.

Jag sålde prints och vykort och bjöd på snittar och cider som sig bör på denna sorts event.

Jag har bland annat haft ett barnboksprojekt, arbetat med träsnitt, målat mönster och inspirerats av andra konstnärer. Ett otroligt innehållsrikt år. Rekommenderar utbildningen varmt. Bild och Konst Distans på Löftadalens folkhögskola heter den.

Så fint att få samla allt jag skapat under året!

Tack till alla er som kom och kikade <3

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square