June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

gårdsutställning

June 25, 2019

Förra veckan hade jag utställning i verkstaden! Jag har gått klart en ettårig utbildning i Bild och Konst och ville visa familj och vänner vad jag gjort under året, samt fira att jag är klar! Önskar dock att jag fått gå denna utbildning för alltid.

 Lite såhär såg det ut! 

 

Under året har jag fått testa många olika tekniker och uttryck. 

 

 Jag sålde prints och vykort och bjöd på snittar och cider som sig bör på denna sorts event.

 

 

 

 

 

Jag har bland annat haft ett barnboksprojekt, arbetat med träsnitt, målat mönster och inspirerats av andra konstnärer. Ett otroligt innehållsrikt år. Rekommenderar utbildningen varmt. Bild och Konst Distans på Löftadalens folkhögskola heter den.