top of page

studenter bland vissnande maskrosor och blommande syrener


Förra året fotograferade jag två studenter, Ebba och Sara. När jag själv tog studenten, 5 år sen i år, så tog jag inga fina bilder på mig själv. Så tråkigt i efterhand! Det var en så speciell tid, med förhoppningar, förväntan och oro.

I år erbjuder jag också studentfotograferingar. De fungerar som vanliga porträttfotograferingar och kan bokas vilken dag som helst, bilderna tas inte på själva studentdagen. (Schemat är ofta hektiskt nog ändå just den dagen!) Ebba fotograferade jag på en sommaräng i kvällssol en vecka innan hennes student.

Kvällsljus är så fint! Men det går ju såklart att ha fotograferingen vilken tid som helst på dagen.

Sara fotograferade jag också någon vecka innan hennes student. Vi fotade bland blommande syrener och vissnande maskrosor.

Våren, vita klänningar och studentmössor!

Det var så fint att få träffa dessa blivande studenter och känna på deras framtidspirr, prata om förväntningarna inför studentdagen och föreviga dem. Hoppas att få träffa fler studenter i sommar! Vill du boka en fotografering är det bara att höra av dig. Kontaktinfo hittar du under fliken "kontakt".

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss