June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

studenter bland vissnande maskrosor och blommande syrener

May 5, 2019

Förra året fotograferade jag två studenter, Ebba och Sara. När jag själv tog studenten, 5 år sen i år, så tog jag inga fina bilder på mig själv. Så tråkigt i efterhand! Det var en så speciell tid, med förhoppningar, förväntan och oro. 

I år erbjuder jag också studentfotograferingar. De fungerar som vanliga porträttfotograferingar och kan bokas vilken dag som helst, bilderna tas inte på själva studentdagen. (Schemat är ofta hektiskt nog ändå just den dagen!) Ebba fotograferade jag på en sommaräng i kvällssol en vecka innan hennes student.

 

Kvällsljus är så fint! Men det går ju såklart att ha fotograferingen vilken tid som helst på dagen. 

 

Sara fotograferade jag också någon vecka innan hennes student. Vi fotade bland blommande syrener och vissnande maskrosor.

 

Våren, vita klänningar och studentmössor! 

Det var så fint att få träffa dessa blivande studenter och känna på deras framtidspirr, prata om förväntningarna inför studentdagen och föreviga dem. Hoppas att få träffa fler studenter i sommar! Vill du boka en fotografering är det bara att höra av dig. Kontaktinfo hittar du under fliken "kontakt".

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi