June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

March 17, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

tryck på tork

March 22, 2019

Det är så roligt att jag hittat tryck! Misstänkte innan jag började att jag skulle tycka det var kul, och har verkligen fastnat. Nästa vecka ska jag få trycka mina prints i riktiga tryckpressar då jag ska göra studiebesök i en grafikverkstad, vilket ska bli väldigt kul.

Jag i min ateljé.

Jag tycker om att kunna dokumentera mitt skapande genom fotografi, när jag skapar i andra tekniker. Jag håller på att filma hela tryckprocessen till skolan då vi ska presentera hur vi arbetat, så om filmen blir bra kanske den kommer upp här sen!

 

Gillar att kunna landa i det långsamma lugna skapandet. Det går inte att skynda eller stressa när man skär i trä. Man måste jobba långsamt och eftertänksamt, har man skurit lite fel, eller slinter, så går det inte att sätta tillbaka. Det är det som också är charmen tycker jag! 

Ha en fin helg!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss