top of page

tryck på tork


Det är så roligt att jag hittat tryck! Misstänkte innan jag började att jag skulle tycka det var kul, och har verkligen fastnat. Nästa vecka ska jag få trycka mina prints i riktiga tryckpressar då jag ska göra studiebesök i en grafikverkstad, vilket ska bli väldigt kul.

Jag i min ateljé.

Jag tycker om att kunna dokumentera mitt skapande genom fotografi, när jag skapar i andra tekniker. Jag håller på att filma hela tryckprocessen till skolan då vi ska presentera hur vi arbetat, så om filmen blir bra kanske den kommer upp här sen!

Gillar att kunna landa i det långsamma lugna skapandet. Det går inte att skynda eller stressa när man skär i trä. Man måste jobba långsamt och eftertänksamt, har man skurit lite fel, eller slinter, så går det inte att sätta tillbaka. Det är det som också är charmen tycker jag!

Ha en fin helg!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page