June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

mitt liv just nu: tryck

March 8, 2019

Som jag skrivit tidigare studerar jag bild och konst på distans. Just nu har vi egna projekt i skolan där jag valt att göra tryck i högtrycksteknik. Jag skär just nu i mdf. Förra veckan skar jag i adigraf, men det vanligaste är vad jag vet att skära i linoleum. Jag valde mdf då det är lite enklare för en nybörjare.

Det är roligt men väldigt klurigt! 

 

Jag började med att måla det jag ville trycka i svartvitt. Detta eftersom trycket bara blir svartvitt, eller den färg man väljer att använda och vitt. Sen har jag fört över den bilden till mdf-skivan och börjat skära ut.

 

 Min målning som jag ville återskapa i tryck. Lättare sagt än gjort.

Idag fick jag mitt första tryck! Jag ska framöver testa att trycka bilderna i riktiga maskiner och se vad det ger för skillnad i resultat. Troligtvis blir det lite jämnare.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi