© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi

February 5, 2020

January 20, 2020

January 2, 2020

December 23, 2019

December 19, 2019

December 9, 2019

November 27, 2019

November 18, 2019

November 4, 2019

Please reload

Senaste inlägg

aklejas höjdpunkter 2019

December 19, 2019

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

hållbar mat

February 9, 2019

De senaste veckorna har jag och Ebba jobbat med ett projekt som handlar om hållbar mat. Ni kanske minns att vi i höstas hade med ett reportage i Mer Smak om att återvinna ett bröd? Vi spann vidare på det och kom fram till att hållbarhet är något vi vill lägga fokus på i våra mat-och foto-projekt, och har nu skapat en hemsida med massor av inspirerande recept och bilder. 
http://www.hallbarmatse.se Där kommer vi uppdatera kontinuerligt med recept och blogga om hållbarhet! 

Vi kommer göra hembesök hos olika personer som är intresserade av att leva mer hållbart och se vilka tips de har, och sedan dela med oss av det på vår blogg. Vi vill lära oss mer om ämnet då det är något vi tänkt mycket på den senaste tiden och kommer samtidigt skriva om det vi lär oss.

Vi ska bland annat odla mer eget i år och kommer följa den processen!

 Vi vill att mat ska vara kul och gott, men att en också ska kunna äta med gott klimatsamvete. Och vad är då det? För oss är vegetariskt en självklarhet och alla recept kommer vara vegetariska. Vi kommer lägga fokus på ekologiskt, närproducerat, säsongsvaror och rättvisemärkt.

Hoppas att ni vill följa med oss! Så kul att kunna kombinera typ det roligaste jag vet (matfoto) med ett så viktigt ämne som hållbarhet! För visst vill vi lämna efter oss en fin värld till kommande generationer? Se mer på vår hemsida http://www.hallbarmatse.se , eller på vår instagram @hallbarmat Hoppas ni vill följa med!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar