top of page

hållbar mat


De senaste veckorna har jag och Ebba jobbat med ett projekt som handlar om hållbar mat. Ni kanske minns att vi i höstas hade med ett reportage i Mer Smak om att återvinna ett bröd? Vi spann vidare på det och kom fram till att hållbarhet är något vi vill lägga fokus på i våra mat-och foto-projekt, och har nu skapat en hemsida med massor av inspirerande recept och bilder. http://www.hallbarmatse.se Där kommer vi uppdatera kontinuerligt med recept och blogga om hållbarhet!

Vi kommer göra hembesök hos olika personer som är intresserade av att leva mer hållbart och se vilka tips de har, och sedan dela med oss av det på vår blogg. Vi vill lära oss mer om ämnet då det är något vi tänkt mycket på den senaste tiden och kommer samtidigt skriva om det vi lär oss.

Vi ska bland annat odla mer eget i år och kommer följa den processen!

Vi vill att mat ska vara kul och gott, men att en också ska kunna äta med gott klimatsamvete. Och vad är då det? För oss är vegetariskt en självklarhet och alla recept kommer vara vegetariska. Vi kommer lägga fokus på ekologiskt, närproducerat, säsongsvaror och rättvisemärkt.

Hoppas att ni vill följa med oss! Så kul att kunna kombinera typ det roligaste jag vet (matfoto) med ett så viktigt ämne som hållbarhet! För visst vill vi lämna efter oss en fin värld till kommande generationer? Se mer på vår hemsida http://www.hallbarmatse.se , eller på vår instagram @hallbarmat Hoppas ni vill följa med!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page