top of page

inför fotografering


När jag har en familjefotografering bokad vill jag ibland förbereda mig genom att titta ut fina platser. Förut gjorde jag det inför varje fotografering, men nu gör jag det bara de gånger jag känner mig osäker. På vintern är det extra klurigt, det finns massa fina platser men på grund av snön är det inte så lättillgängligt.

I fredags var jag ute i skogen och letade ställen inför en släktfotografering nästa vecka. Jakob ställde upp som testmodell. Jag letade efter skogsvägar och hittade tillslut en!

Miljön är enligt viktig för att få fina bilder! Det behöver vara bra ljus och inga störande element. Naturen är vacker och brukar alltid fungera.

Vi får se om jag fotar här nästa vecka eller på någon annan av de platser jag hittade.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page