top of page

kreativ röra


Den senaste tiden har jag fotograferat mycket mat tillsammans med Ebba. Vi håller på med ett projekt som innehåller just matfoto, vilket är så otroligt kul. Här är rörigheten som uppstår utanför bild, men som också gjorde sig rätt fin på bild.

Vi bygger upp en liten dagsljusstudio vid mitt köksfönster och arbetar verkligen i totalt kaos, med bakgrunder, lådor med porslin och all mat och bakverk stående överallt. Kanske inte de allra bästa förutsättningarna, men det är charmigt, kreativt och roligt.

Och vi båda älskar porslin och loppis! Vi får äntligen chansen att använda allt vi samlat på oss. Ju större variation och blandning, desto vackrare bilder.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page