June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

kreativ röra

January 22, 2019

Den senaste tiden har jag fotograferat mycket mat tillsammans med Ebba. Vi håller på med ett projekt som innehåller just matfoto, vilket är så otroligt kul. Här är rörigheten som uppstår utanför bild, men som också gjorde sig rätt fin på bild.

Vi bygger upp en liten dagsljusstudio vid mitt köksfönster och arbetar verkligen i totalt kaos, med bakgrunder, lådor med porslin och all mat och bakverk stående överallt. Kanske inte de allra bästa förutsättningarna,  men det är charmigt, kreativt och roligt.

Och vi båda älskar porslin och loppis! Vi får äntligen chansen att använda allt vi samlat på oss. Ju större variation och blandning, desto vackrare bilder.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss