top of page

vintermagi


Gott Nytt År! 2018 var ett så utvecklande år för mig! Jag nådde flera av mina fotograferingsmål, till exempel att fotografera bröllop och att få med matbilder i tidningar. Ser så mycket fram emot 2019, där det bland annat väntar fler bröllop och mer matfotograferingsprojekt.

Näst sista dagen på året åkte jag, min vän Linn och Jakob till Sundborn för att sätta rosor på min mormor och morfars grav. Det var en helt otrolig vinterdag. Vi promenerade runt och beundrade iskristallerna.

Det finns typ ingenting vackrare än krispiga vinterdagar, kom vi fram till. Inte ens på sommaren blir det så magiskt som det blir när allt glittrar i olika toner av vitt, blått och guld.

Fint sätt att avsluta 2018 på.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square