June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

snöstorm

December 19, 2018

Igår tog jag bilder på Lena och Jack i snön! Så här blev det! 

Jag vill också passa på att tipsa om att ge bort en fotografering i julklapp. Fotografier blir till så fina minnen att se tillbaka på, och det är många som inte själva prioriterar att lägga pengar på att ta bilder. Därav en mycket bra present! Som också är snäll mot miljön, idag när det konsumeras så mycket onödigt kring jul.

Jag ångrar att jag inte tog porträttbilder med mig och min mormor innan hon dog. Jag tog så mycket fina bilder på henne, men inga på oss tillsammans. Varför inte ge bort en fotografering till en gammal släkting? Eller till ett äldre par? Oftast tänker man att porträttbilder är något som är till för barnfamiljer och bröllopspar, men det finns ju så många andra fina relationer värda att föreviga. Som i somras när jag fotograferade mina föräldrar, de glöms ofta bort och står bakom kameran istället för framför när familjen samlas. Fint att ge bort en parfotografering till dem.

 

 God jul!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi