top of page

uppsala, färglära och ett fint ljus


Den senaste tiden har varit väldigt händelserik för mig! Jag har börjat en ny utbildning, Bild och Konst. Jag går den på distans men har flyttat till Uppsala med Jakob eftersom han börjat plugga här. Det har varit omtumlande veckor, men allt börjar falla på plats nu!

Spenderar dagarna i en kreativ röra på vårt köksbord. Har lärt mig så mycket om färger, skuggor och ljus på bara någon vecka. Sånt som jag inte bara har användning av i mitt målande men också i fotograferandet. Viktigt det där med att förstå ljus, och färgers samspel.

Såhär ser det oftast ut. Rörigt men härligt!

Trivs mycket bättre med distans än vad jag trodde.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page