June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

uppsala, färglära och ett fint ljus

September 19, 2018

Den senaste tiden har varit väldigt händelserik för mig! Jag har börjat en ny utbildning, Bild och Konst. Jag går den på distans men har flyttat till Uppsala med Jakob eftersom han börjat plugga här. Det har varit omtumlande veckor, men allt börjar falla på plats nu!

 Spenderar dagarna i en kreativ röra på vårt köksbord. Har lärt mig så mycket om färger, skuggor och ljus på bara någon vecka. Sånt som jag inte bara har användning av i mitt målande men också i fotograferandet. Viktigt det där med att förstå ljus, och färgers samspel.

 

 Såhär ser det oftast ut. Rörigt men härligt!

 Trivs mycket bättre med distans än vad jag trodde.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi