June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

preview bröllopsbilder

July 28, 2018

Den 14e juli gifte sig Lisa och Johan! Och jag fotograferade. Jag hade så himla kul, och det känns också så kul att börja med redigeringen. Just nu inväntar jag filter från VSCO som jag beställt till Lightroom för att kunna göra den riktiga redigeringen. Beställde hem dem eftersom jag tycker de är så fina, och det kändes som ett rimligt tillfälle att göra det, vill att dessa bilder ska bli så fina i tonerna som möjligt. 

 Dagen var verkligen helt magisk. Det var soligt och varmt och så mycket lycka!

Det härligaste var att jag inte ens blev nervös. Jag hade oroat mig så mycket innan, men när dagen väl kom var det så mycket att tänka på att det bara var att fokusera. Vigseln och festen hölls i en lada mitt på en åker i Säter. 

 På kvällen drog jag ut dem i skogen under middagen för kvällsljuset var så vackert.

 Mingel och bål!

 

 Ser fram emot att kunna färdigställa bilderna och skicka iväg dem, måste ha lite tålamod i väntan på filtren. Och ser fram emot att fota fler bröllop i framtiden! Hade aldrig kunnat tro att jag skulle tycka det var så roligt. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi