top of page

preview bröllopsbilder


Den 14e juli gifte sig Lisa och Johan! Och jag fotograferade. Jag hade så himla kul, och det känns också så kul att börja med redigeringen. Just nu inväntar jag filter från VSCO som jag beställt till Lightroom för att kunna göra den riktiga redigeringen. Beställde hem dem eftersom jag tycker de är så fina, och det kändes som ett rimligt tillfälle att göra det, vill att dessa bilder ska bli så fina i tonerna som möjligt.

Dagen var verkligen helt magisk. Det var soligt och varmt och så mycket lycka!

Det härligaste var att jag inte ens blev nervös. Jag hade oroat mig så mycket innan, men när dagen väl kom var det så mycket att tänka på att det bara var att fokusera. Vigseln och festen hölls i en lada mitt på en åker i Säter.

På kvällen drog jag ut dem i skogen under middagen för kvällsljuset var så vackert.

Mingel och bål!

Ser fram emot att kunna färdigställa bilderna och skicka iväg dem, måste ha lite tålamod i väntan på filtren. Och ser fram emot att fota fler bröllop i framtiden! Hade aldrig kunnat tro att jag skulle tycka det var så roligt.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page