top of page

Bröllopsfotografering i helgen!


På lördag gifter sig Lisa och Johan! Och jag har fått äran att föreviga deras dag, min första bröllopsfotografering. Jag har varit nervös, men börjar landa i något märkligt lugn (antagligen kommer nervositeten återvända dagen innan). Jag har gjort allt jag kunnat för att förbereda mig, så på så sätt känns läget under kontroll.

Jag har åkt till platsen för bröllopet tre gånger och kikat. En gång för flera veckor sedan när det fortfarande var kallt ute, en gång själv när jag åkt runt i det närliggande området för att leta locations och nu senast igår med Lisa och Johan för att ta testbilder på dem. Att prata med Lisa och Johan och hänga med dem har hjälpt mig att känna trygghet i situationen, de är så lugna och snälla.

Vi har kommit fram till att vi håller oss till två platser, precis ikring ladan där bröllopet hålls, och hemma på deras gård, där de har en sjö. Omgivningarna kring ladan är så fina, så vi bestämde att det bara blir krångligt att åka runt mer.

Jag hoppas att vi får en härlig dag på lördag och att de blir nöjda med bilderna. Jag kommer uppdatera i min story på instagram under dagen, så kika in där om ni vill se hur det går!

Och som jag skrev på instagram, vad kan gå fel med dessa personer som motiv?

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page