top of page

student


Det är studentvecka i Borlänge! Det känns på stämningen i stan, svårt att ta miste när alla vandrar runt i vita mössor. Jag fotograferade Ebba som tar studenten på fredag här om dagen. Vi pratade om förväntningarna på veckan och på studentdagen, och framtidstankar.

Min studentvecka (för 4 år sedan) minns jag som rolig och vemodig på samma gång. Det blev ett så tydligt avslut på en tid som varit och att något nytt skulle komma, men en frihetskänsla infann sig under den veckan. Det var härligt att under en hel vecka bara fokusera på vänner och roligheter, men såklart hade alla framtidsångest också.

Men framtiden löser sig oftast! Inte konstigt att man oroar sig när man är van att ha livet planerat för sig med skola varje dag. Gillar livet efter studenten mycket mer än det innan! Hoppas du får en fin student Ebba!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page