top of page

Det är sommar!


Det är sommar! Det kom så plötsligt i år och våren liksom hoppades över, men det är så härligt att få sol och grönska efter denna vinter. Varje vår åker jag med mina grannar till Källslätten för att ha picknick under äppelträden. I år missade vi blomningen, fastän vi var ute tidigare än alla andra år.

Jag brukar alltid fotografera deras barn när vi är där, eftersom det är en så otroligt vacker plats. I år var det härlig kvällssol.

Vi åt pastasallad under träden, doftade på liljekonvaljerna, kikade på vattnet i källan och slogs mot tusen myggor, som varje år. Det är mysigt med såna här traditioner.

Jag har haft en intensiv vår med fokus på allt annat än foto, vilket är lite tråkigt. Matematik, jobb och skolansökningar har tagit mycket av min tid. Men nu är jag klar med matten och har kommit in på en konstutbildning, så äntligen har jag lite tid att fokusera på fotograferandet igen.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page