top of page

aklejafotografi-blogg

Hej! Och välkomna till min nya blogg om mitt fotograferande. Här kommer jag dela med mig av mer personliga bilder från min vardag, men även tankar om mitt fotograferande och mitt företag. Jag börjar med att presentera mig själv: Jag heter Nora, är 22 år och bor i Borlänge i en liten stuga med min sambo och min katt Mirre. Växter, att rita, bakning, feminism, foto, mat, inredning och att vara ute i naturen är några grejer som ligger mig varmt om hjärtat. Mitt företag som fotograf har jag haft i snart 3 år, men min hemsida startade jag för mindre än ett år sedan. Det är först nu jag börjat ta emot bokningar från privatpersoner alltså! Något som känns superkul och spännande men samtidigt lite läskigt, som det nog ska kännas. Innan jag startade hemsidan har jag fotat egna konstprojekt, sålt printar och fotoböcker och gjort lite småjobb. Nu hoppas jag på att kunna utvecklas som familje- och bröllopsfotograf!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page