May 19, 2020

April 16, 2020

March 17, 2020

March 11, 2020

March 2, 2020

Please reload

Senaste inlägg

Hur du viker en pompom att dekorera med

May 12, 2020

1/10
Please reload

Utvalda inlägg

aklejafotografi-blogg

February 20, 2018

Hej! Och välkomna till min nya blogg om mitt fotograferande. Här kommer jag dela med mig av mer personliga bilder från min vardag, men även tankar om mitt fotograferande och mitt företag. Jag börjar med att presentera  mig själv: Jag heter Nora, är 22 år och bor i Borlänge i en liten stuga med min sambo och min katt Mirre. Växter, att rita, bakning, feminism, foto, mat, inredning och att vara ute i naturen är några grejer som ligger mig varmt om hjärtat. 
Mitt företag som fotograf har jag haft i snart 3 år, men min hemsida startade jag för mindre än ett år sedan. Det är först nu jag börjat ta emot bokningar från privatpersoner alltså! Något som känns superkul och spännande men samtidigt lite läskigt, som det nog ska kännas. 
Innan jag startade hemsidan har jag fotat egna konstprojekt, sålt printar och fotoböcker och gjort lite småjobb. Nu hoppas jag på att kunna utvecklas som familje- och bröllopsfotograf! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss