top of page

Prislista bröllop 2021

test-2.jpg

"Vi kunde inte vara nöjdare med de vackra bilderna från vårt bröllop. Vi hittade Nora via hennes Instagramsida och blev omedelbart förtjusta i den enkla, avskalade stilen. Hon är lätt att ha att göra med och förstod vad vi var ute efter. Vi visste direkt att vi var i trygga händer. Det blev en magisk dag under en regntung himmel i Leksand. Rekommenderar Nora till alla som letar efter en bröllopsfotograf!"

I alla paket ingår:

-Ett planeringsmöte inför bröllopet, då vi ses (eller hörs på skype/telefon beroende på sträckan mellan oss) och pratar igenom fotograferingen.

-Minst 100 högupplösta, redigerade bilder, som levereras digitalt. (Mängden bilder ökar med mängden tid ni bokar mig.)

-Festlig bildleverans på usb.

Alla priser är inklusive moms. Jag tar inga bröllopsbokningar under 3,5h. Tiderna avser den tid jag är på plats och fotograferar under bröllopsdagen. På varje bröllop lägger jag ner minst 4 arbetsdagar på för- och efterarbete. Efterarbetet ingår i priserna.

Reseersättning tillkommer utanför Dalarna.

chiara-140.jpg

3,5h

Porträtt och vigsel:
12 500kr 

Vi tar porträttbilder av er innan eller efter er vigsel i vacker miljö. Jag är med och dokumenterar under vigseln, utanför när ni möter era gäster och vi tar gruppbilder med era nära och kära.

mathildaadam-103.jpg

5 timmar

Förberedelser, porträtt och vigsel, eller porträtt, vigsel och mingel

 16 000 kr
Jag är med er och fotograferar 5 timmar under dagen. Vilka 5 timmar jag dokumenterar väljer ni! Är det viktigast för er att få med mingel och det som händer efter vigseln, eller förberedelserna på förmiddagen?

lisa och johan (9 av 185).jpg
emelie johan-12.jpg

Heldag, 10 timmar:

20 000 kr
Jag fotograferar era förberedelser, vigseln, porträtt, mingel och är även med under middagen. Det finns tid för gruppbilder med era nära och kära och jag tar även bilder av festlokalen.
 

Vill du boka mig? Skicka meddelande här. eller maila.  Är det inget av mina paket som passar er på pricken? Maila mig, så hittar vi det bästa upplägget för just er.

bottom of page