top of page
Med en stor glädje för fotografi berättar jag på ett avslappnat och okonstlat sätt om er bröllopsdag genom bilder. Nära och naturligt, i vackra miljöer och genom detaljer försöker jag fånga er, just det som är ni. Jag förevigar spontana ögonblick och dokumenterar händelser från dagen, för att ni efteråt ska kunna se tillbaka och minnas hur er bröllopsdag var.

Bröllop 2019, prislista

 
I alla paket ingår:

-Ett planeringsmöte inför bröllopet, då vi ses (eller hörs på skype beroende på sträckan mellan oss) och pratar igenom fotograferingen.


-Testfotografering inför bröllopet när vi tillsammans ser ut och bestämmer oss för vilka platser vi vill ta porträttbilderna på.

-Minst 100 högupplösta, redigerade bilder, som levereras digitalt. Mängden bilder ökar med mängden tid ni bokar mig. 

Alla priser är inklusive moms.

Endast porträtt, 2 h: 5000kr

Vi ses innan eller efter vigseln och tar porträtt av er i en vacker miljö.

.

Porträtt och vigsel, 3,5h: 7000kr
Vi tar porträttbilder av er innan eller efter er vigsel i vacker miljö. Jag är med och dokumenterar under vigseln, utanför när ni möter era gäster och vi tar gruppbilder med era nära och kära.

 

 

 


Förberedelser, porträtt och vigsel, eller porträtt, vigsel och mingel, 5 timmar: 10 000kr
Jag är med er och fotograferar 5 timmar under dagen. Vilka 5 timmar jag dokumenterar väljer ni! Är det viktigast för er att få med mingel och det som händer efter vigseln, eller förberedelserna på förmiddagen?

 


Heldag, 10 timmar: 16 000 kr
Jag fotograferar era förberedelser, vigseln, porträtt, mingel och är även med under middagen. Det finns tid för gruppbilder med era nära och kära och jag tar även bilder av festlokalen.
 

Är det inget av mina paket som passar er på pricken? Maila mig, så hittar vi det bästa upplägget för just er.

lisa och johan (9 av 185).jpg
chiara-140.jpg
tysklind_malincalle_2018-62.jpg
lisa och johan (154 av 185).jpg
chiara-77.jpg
bottom of page