Isabelle & Arvid, 10e augusti 2019

En vacker regntung augustidag gifte sig Isabelle och Arvid i Leksand. Deras bröllop var så vackert. Jag tror inte någon i kyrkan kunde hålla tillbaka tårarna under vigseln (iallafall inte jag). De förberedde sig på Arvids sommarställe, gifte sig i Leksands kyrka och hade middagen i ett superfint partytält. Så glad att jag fick vara med på denna fina dag.

Jag åkte först till stugan där Isabelle och Arvid fixade sig och åt lunch med sina vänner. Jag tog lite bilder medan de förberedde sig.

Vi tog även lite porträtt på Isabelle och tärnorna innan det var dags att bege sig mot kyrkan och vigseln. Så vacker gammal skog precis runt knuten vid den lilla stugan.

Vigseln ägde rum i Leksands kyrka. Den inleddes med pirrig förväntan i väntan på brudparet. När klockan var tre slogs dörrarna upp och två spelmän kom gåendes med brudföljet.

Nygifta! Utanför kyrkan möttes Isabelle och Arvid av familj och vänner och ett regn av rosenblad!

Vi vandrade ner mot Siljans strand för att ta porträttbilder. Vi hittade flera fina ställen och vädret var perfekt.

Ölpaus i fotandet innan vi åkte vidare till Styrsjöbo där festen hölls. På vägen stannade vi och tog fler porträtt vid lite fina ställen!

Sen var det dags för mingel innan middagen!

Brudparet gjorde entre till festen genom en otroligt vacker båge av blommor!

Lagom till att de skulle sätta sig till bords tackade jag för mig och åkte hem lycklig efter en fantastiskt fin dag. Jag var med 5 timmar under Isabelle och Arvids bröllopsdag.

Tack snälla för förtroendet!

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi