Bröllop

Emelie och Johan, 15e juni 2019.
En stekande varm junidag gifte sig Emelie och Johan i Mora kyrka. Det hängde pirr, nervositet och förväntan i luften. Älskar brudpar som dessa, som inte tvekar en sekund på att vandra ut på en äng med brudklänning och kostym. 
Jag var med under 5 timmar av bröllopsdagen och fotograferade porträtt med tärnor, vigsel, porträtt på paret och hann vara med och fotografera en stund på mingel och middag.

Tack för en fantastisk dag!
 

Lisa och Johan, 14e juli 2018.
I juli 2018 fotograferade jag mitt första bröllop, Lisa och Johans. Jag var nervös innan, att gifta sig är en stor dag och självklart ville jag att deras bröllopsbilder skulle bli så bra som möjligt!
Dagen kom och jag hade en av de absolut roligaste fotodagar jag någonsin haft. Att få vara med när ett par gifter sig och skapa minnen åt dem var verkligen magiskt. Jag hoppas på att få uppleva den magin på många bröllopsfotograferingar i framtiden.

Tack för att jag fick föreviga er dag!
fler bilder finns under fliken portfolio.

Malin & Calle, oktober 2018

Malin och Calle gifte sig i Spanien. Det var de, deras barn och en familj till med på deras bröllopsdag. Spontant och avslappnat. När de åkte ner till Spanien hade de inte bestämt om de skulle gifta sig, det bestämde de på plats.
 Bröllopsporträtten tog vi på toppen av Ärtknubben, efter en strapatsrik färd dit, när vi nästan fastnade på leriga skogsvägar med bilarna. Utsikten var dock värd mödan!

Tack Malin och Calle!
(alla bilder finns under fliken portfolio)

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi