© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi

March 26, 2020

I mitten av februari satte jag mina första frön för den här säsongen! Än har inte mycket kommit upp, men det kommer. Nu i mars ska jag fortsätta så mer. Jag tycker så mycket om odling och det känns roligt att vara igång med det igen efter vintern. Speciellt nu i dessa...

March 17, 2020

Här om veckan fick vi äntligen lite snö och jag och Jakob tog den enda soliga dagen för att göra en skidutflykt. Det bästa beslutet nånsin för det var så otroligt fint i skogen. Jag fick sån mersmak för skidåkning.

Vi åkte till Gyllbergen som ligger ca 20 minuter från B...

March 11, 2020

För någon vecka sedan fotograferade jag Sandra som driver företaget Drömyoga. Hon har yogaklasser i Borlänge och Leksand, och vi fotograferade i den mysiga lokalen i Hantverksbyn. Här är några av bilderna vi tog.

Det är roligt att få jobba med företag och få ta lite and...

March 2, 2020

Jag har längtat så länge till att börja odla nu. Och nu i veckan ska jag äntligen börja! Jag har gått igenom vilka fröer jag har, gjort en plan för vad jag ska odla och beställt nya frön. Min tendens är att så alldeles för mycket och sen stå med massa plantor jag inte...

February 26, 2020

I måndags åkte jag och Jakob på utflyktsdag till Tansen där min familj har sommarställe. Jag tycker det är så fint att åka dit ibland på vintern och se hur naturen är annorlunda. Det låg is på sjön.

Vi var helt ensamma i skogen och det var liksom vår i luften! Porlande...

February 16, 2020

I onsdags hände en rolig grej! Bilder som jag tagit tillsammans med Ebba kom ut i Femina. Det känns så himla roligt och speciellt att få se sina bilder i tryck och vi är så glada för detta. Tidningen finns i butik nu om ni vill köpa.

Temat är mandel, kaffe och choklad o...

February 5, 2020

I slutet av januari filmade jag ett bröllop. Här är några stillbilder från filmen som en liten sneak peek. Jag var med en annan fotograf som heter Marika under dagen, hennes uppdrag var att fotografera och jag fick hänga på och filma!

Jag har länge velat testa bröllopsf...

January 20, 2020

Jag och Ebba har kommit igång med vårt gemensamma projekt igen. Förut hette vi Hållbar mat och nu har vi i och med vår nystart bytt namn till Vårt Gröna. 

Matfotografi är något av det roligaste jag vet. Jag har liksom alltid dragits till stilleben, att ordna saker fint...

January 2, 2020

Nu är det ett nytt år och jag har lämnat julen, men tänkte ändå visa lite bilder från min jul! I år jobbade jag mycket nära inpå jul, både innan och efter, så julstämningen blev kort för mig! Julaftons morgon började med julfrukost hos mig och Jakob med min familj. Vi...

December 23, 2019

Ville bara kika in och skriva att jag hoppas ni får en fin julhelg! Jag har pyntat granen, gjort julgodis och kommit i julstämning. Nu ska jag titta på Astrid Lindgrens värld och äta saffranskolor. Imorgon väntar firande med familjen.

Hoppas att din jul blir fri från st...

Please reload

Senaste inlägg

March 17, 2020

March 11, 2020

March 2, 2020

February 26, 2020

February 5, 2020

January 20, 2020

January 2, 2020

December 23, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload