September 13, 2020

I slutet av maj förlovade jag och Jakob oss! Och någon vecka efter tog min vän Karin lite bilder på oss. Här är några av dem!

Det känns så fint att ha lite fina bilder på oss två. Jag fotar ofta Jakob men det är sällan jag själv är med på bild. 

Älskar oskärpan! 

Min favo...

July 24, 2020

För några veckor sedan var vi i Hälsingland och hälsade på Jakobs syster. Då fick vi uppleva denna magiska kväll, när dimman la sig över ängarna! 

Det glittrade i gräset!

Alltså svensk sommar! Ljuset! Trots att det har varit kallt de senaste veckorna har vi haft det vack...

July 14, 2020

Årets favoritblomma är helt klart dessa ljuvliga. Älskar de lavendelblåa och de vita med röda streck i sig. Så fint att äntligen få se dem i blom efter en vår av försådd, omskolningar och avhärdning.

De verkar trivas bra!

/Nora

June 24, 2020

Har haft så fina dagar i sommarstugan! Har önskat att det alltid skulle vara sommar och att jag alltid skulle bo i sommarstugan. Älskar att vara mitt i naturen. 

Jag och Jakob firade midsommar med Emelie och Nanna. Byggde midsommarstång, hade femkamp, badade och åt god...

May 28, 2020

I helgen fyllde jag 25 år! Hade kalas i två dagar i rad och åt tårta och drack bubbel. Hade det så fint!

 Jag älskar choklad och gjorde en brownietårta som jag toppade med chokladmousse. Och sen dekorerade jag med pistagenötter, hallon och äppelblommor.

Det var inte bara...

May 19, 2020

Häggen står i full blom och jag längtar efter sommarmiddagar i trädgården! Plockade och gjorde buketter av lite av det som blommar nu. Hägg, klematis, och rosenskära (köpte plantor så därav blommar den redan). 

Tycker det är så fint att göra egna små buketter till dukni...

May 12, 2020

Pompoms! En så fin och festlig dekoration som går snabbt att göra själv. De passar bra till alla sorters festligheter och kalas. I det här inlägget tänkte jag visa hur man gör en pompom själv.

Du behöver:

-Silkespapper i valfri storlek (10 ark till en pompom, jag köpte g...

April 29, 2020

Jag älskar att duka och dekorera och tänkte därför göra en serie inlägg där jag delar med mig av några av mina tips och idéer till festliga dukningar. Det är många som får skjuta fram sina bröllop nu och kanske har ni då ännu mer tid att klura på dukningsidéer till era...

April 16, 2020

Älskar den här tiden på året så mycket. Ljuset kommer tillbaka och saker börjar slå ut. Det börjar liksom bli grönt ute! Och vitsipporna blommar. Är inte vitsippor några av de vackraste blommorna? De känns så mycket barndom för mig, jag plockade alltid vitsippor om vår...

April 14, 2020

För någon vecka sedan fotograferade jag lite annorlunda gravidbilder med Josefin som driver instagramkontot @wild_floral_stories. Vi var på en magisk plats ute i Faluskogarna och tog massor av fina bilder. Josefin är utbildad blomsterdekoratör och gör fantastiska kreat...

Please reload

Senaste inlägg

June 24, 2020

May 28, 2020

May 19, 2020

April 16, 2020

Please reload

Arkiv
Please reload

© 2017 by Nora Tysklind, fotograf i Borlänge/Dalarna. Godkänd för F-skatt.  mail: aklejafotografi@gmail.com tel: 076 767 14 47

  • Akleja fotografi
  • Akleja fotografi